RESTAURANT

Rrestaurant cu specific romanesc si cehesc avand o capacitate de 50-60 locuri.
Restaurantul isi asteapta oaspetii cu mancaruri gustoase, specialitati, servire amabila si dispozitie buna in fiecare zi.

REZERVA

Evenimente Memorabile‎

NUNTI

Nunta perfecta – fiecare mireasa viseaza la ea! Pensiunea Stefan va transforma organizarea nuntii dumneavoastra din vis in realitate.

REZERVA

Evenimente Memorabile‎

BOTEZURI

Botezul nou nascutului in traditia crestina este primul eveniment important din viata copilului, eveniment ce marcheaza intrarea celui mic in comunitatea religioasa. Pentru a sarbatori acest eveniment, va vom ajuta prin alegerea unei teme potrivite si punerea la punct a fiecarui detaliu.

REZERVA

Evenimente in Cort

De ce sa alegi un cort pentru evenimentul tau?

Este dificil sa gasesti sala potrivita mai ales daca ai nevoie de un spatiu mare, in care sa se poata distra toti prietenii, rudele si invitatii vostri. In plus, riscurile economice sunt destul de mari, pentru cazul in care nu toti invitatii ajung. Cele mai bune motive pentru care sa alegi un cort evenimente in care sa iti faci nunta este capacitatea ridicata de a gazdui invitati, costurile mult mai scazute si flexibilitatea in alegerea datei.

DETALII

EVENIMENTE SPECIALE

Zile onomastice sau orice prilej de a petrece timpul liber.
La noi gasiti un spatiu in care sa va puteti bucura impreuna cu cei dragi de o atmosfera destinsa si de o bucatarie generoasa

Va asteptam!

DETALII
0
Mancaruri
0
Bauturi
0
Restaurante
“NUNTI & BOTEZURI”

Locatia ideala pentru evenimente speciale

“De fiecare data cand am venit la Pensiunea Stefan am fost intampinat de un cadru distins si de oameni care stiu sa pretuiasca serviciile de calitate”

Arnold Popescu

“Oricand vreti sa aveti un timp de calitate petrecut cu cei dragi , aici veti putea sa va bucurati de o bucatarie exceptionala si de un personal profesionist.Recomand oricand Pensiunea Stefan”

Ion Vladescu

Cel mai placut loc pentru Evenimentul Tau

Te asteptam cu drag pentru un Eveniment Memorabil

CONTACT